Piratdalen 2017

Hjälp oss crowdfunda Piratdalen!
32.92% Insamlat
9 875 kr donerat av 30 000 kr
44 donatorer
Kampanjen är avslutad

Piratpartiet kommer närvara i Almedalen även i år, men denna gång har vi bestämt oss för att ockupera vår egna lilla del av Gotland – nämligen Piratdalen!

Söndagen den 2 juli anordnar vi ett seminarium med ett flertal intressanta internationella pirater, som kommer att tala om sina unika erfarenheter av den lokala piratrörelsen. Kom och bli inspirerad av framgångar som vi haft i andra länder och få inblick i den internationella rörelse som Piratpartiet är en del av!


Lokal: Sal E30, Campus Gotland. Ingång via Almedalsbiblioteket
Tid: söndagen den 2 juli, 15:20 – 17:50


Schema:
15:20 – 15:50 European Copyright reform – where are we now?

Julia Reda, europaparlamentariker för tyska Piratenpartei, berättar om det pågående arbetet med upphovsrättsreform i EU.

16:00 – 16:30 3 years 3 elections – Finnish pirates road to national parliament 2017 – 2019

Arto Lampila, vice ordförande för finska Piraattipuolue, berättar om hur de planerar att ta plats i finska parlamentet 2019.

16:40 – 17:10 From five to fifteen percent – how to build a party in opposition

Ásta Helgadóttir, parlamentsledamot för isländska Píratar, förklarar hur man lyckades bli ett av Islands största partier på bara några år.

17:20 – 17:50 What challenges do digitalisation bring for western democracy?

Vi avrundar med en paneldebatt där alla våra gäster deltar

Moderator för eventet är Carl Heath, RISE


Anledningen till att vi håller detta evenemang är för att vi vill skapa medvetenhet om piratrörelsen och de frågor vi delar med våra systerpartier runtom i världen.

För att lyckas ro i land med Piratdalen behöver vi dock din hjälp! Piratpartiet är ett parti som helt drivs av sina medlemmar och sympatisörer, till skillnad från de statsfinansierade riksdagspartierna. Därför behöver vi ditt stöd för att kunna betala de 30 000 kronor Piratdalen kommer kosta att anordna.

Hjälp oss skapa ett fantastiskt evenemang: kom till Piratdalen i sommar eller donera pengar till arrangemanget, om du inte har möjlighet att komma dit. Eller gör både och!

Vi ses i Piratdalen!