Piratdalen 2018

133.19% Insamlat
19 979 kr donerat av 15 000 kr
57 donatorer
Kampanjen är avslutad

Under Almedalsveckan 2018 kommer Piratpartiet att arrangera sitt eget evenemang, kallat Piratdalen!

Vad innebär demokrati i en digital värld? Kan en basinkomst skapa större trygghet, bättre hälsa och stärka både personlig integritet och innovation? Hur reglerar vi narkotikamarknaden för att minimera skadan på människor och samhälle? Och hur påverkar EUs upphovsrättsreform dig?

Dessa frågor kommer vara i fokus för diskussioner och samtal under Piratdalen, med fyra programpunker på söndagen och onsdagen. Evenemangen kommer live-streamas så att du som inte är på plats också kan delta.

Fler deltagare publiceras löpande.


Program för Piratdalen

Söndag 1 juli

Panelsamtal: Nollvision för narkotikarelaterade dödsfall – hur gör vi?

Deltagare: Paul Larsson, professor i kriminologi vid Politihögskolen i Oslo, Karina Rantala, utbildare på finska EHYT och expert på förebyggande arbete och skademinimering, Christina Örnebjär, riksdagsledamot Liberalerna, Magnus Andersson, partiledare Piratpartiet.

Samtal: Ett framtidssäkrat trygghetssystem? Möjligheter och hinder för införandet av basinkomst

Deltagare: Magnus Andersson, Partiledare Piratpartiet

Debatt: Pågående upphovsrättsreform i EU – hur påverkar den dig?

Deltagare: Mattias Bjärnemalm (PP), Anna Horn (L), Yolanda Bohm (Fi), fler TBA

Onsdag 4 juli

Fireside chat: En vision för demokrati i en digital värld – folkhemmet 2.0

Deltagare: Magnus Andersson, partiledare för Piratpartiet och Ashkan Fardost, kemist, framtidsspanare och föreläsare om innovation och digitalisering


Vad går pengarna till?

Alla pengar som samlas in genom denna crowdfunding kommer gå till att bekosta Piratdalen och se till att det blir ett så bra arrangemang som möjligt. Vi behöver till exempel pengar för att kunna betala resor åt våra inbjudna gäster och hyra lokal. 15 000 kronor täcker våra grundläggande kostnader – allting över det kommer gå till att göra arrangemanget så bra som möjligt!


Kan jag donera via swish?

Ja, det kan du! Du kan donera via swish – 1231792159 – om du vill. Märk då donationen med ”Piratdalen”, så att vi kan se att det är denna kampanj du donerar till!

Lämna ett svar