Donera

booty

Varför donera till Piratpartiet?

Piratpartiet har ingen medlemsavgift – det ska vara möjligt att bli medlem oavsett privatekonomi. Men samtidigt är vi väldigt beroende av pengar för att sköta den löpande verksamheten, exempelvis till kampanjmaterial, resor, IT-kostnader, valsedlar och närvaro på events som Dreamhack, Biblioteksmässan och Pridefestivalen. Crowdfunding är det sätt som partiet kommer att finansiera närvaron på samtliga event som vi vill närvara på under året.

Ditt stöd är en förutsättning för vår kamp för grundläggande demokratiska rättigheter, en reformerad upphovsrätt och ett samhälle på humanistisk grund. Pengarna går direkt till att driva och utveckla Piratpartiet. Vi får inte det ekonomiska stöd som riksdagspartierna får och är därför helt beroende av donationer.

Bli guldpirat – donera månadsvis!

Att vara guldpirat betyder helt enkelt att du skänker pengar varje månad till partiet. Den typen av donationer är de allra värdefullaste för vårt parti, eftersom de gör det möjligt för oss att planera vår ekonomi. Läs mer om guldpirat.

Donera en engångssumma

Vill du donera en engångssumma går det naturligtvis också bra. Nedan finns det flera sätt att donera engångssummor.

Engångsdonation via bankgiro

Använd bankgiro 5760-2229 och om du vill rikta donationen så skriv vart du vill att den primärt ska riktas till i kommentaren.

Engångsdonation via Visa eller MasterCard

Belopp jag vill donera till Piratpartiet, i kronor:


Min e-postadress är:

(Betalningen hanteras av Payson, men du behöver inget konto hos Payson)

Engångsdonation via internetbank

Belopp jag vill donera till Piratpartiet, i kronor: 
Min e-postadress är:

(Betalningen hanteras av Payson, men du behöver inget konto hos Payson)

Engångsdonation via Swish

swish
Vi har ett Swishnummer – 1231792159 – som du kan använda för att snabbt och enkelt skicka in en donation. Vill du rikta donationen till något speciellt så kan du skriva det i kommentaren, t.ex. Dreamhack eller Pride.

Engångsdonation via PayPal

Det går även att donera via PayPal. Antingen så klickar du på länken här, eller så donerar du manuellt och skickar donationen till donation@piratpartiet.se.

Transparens vid stora donationer

Partier är skyldiga enligt lag att öppet redovisa stora givare. Dessutom gillar vi transparens och vill visa att vi inte är köpta av enskilda personer eller företag. Vi redovisar därför öppet givare som donerar mer än 23 250 kronor under ett kalenderår. Informationen kommer att publiceras på Kammarkollegiets hemsida.

Tack för ditt stöd!

Om du har frågor kring donationer, kontakta oss.

Lämna ett svar