Bli guldpirat – donera månadsvis!

Whydah-gold

Varför donera till Piratpartiet?

Piratpartiet har ingen medlemsavgift – det ska vara möjligt att bli medlem oavsett privatekonomi. Men samtidigt är vi väldigt beroende av pengar för att sköta den löpande verksamheten, exempelvis till kampanjmaterial, resor, IT-kostnader, valsedlar och närvaro på events som Dreamhack, Biblioteksmässan och Pridefestivalen.

Ditt stöd är en förutsättning för vår kamp för grundläggande demokratiska rättigheter, en reformerad upphovsrätt och ett samhälle på humanistisk grund. Pengarna går direkt till att driva och utveckla Piratpartiet. Vi får inte det ekonomiska stöd som riksdagspartierna får och är därför helt beroende av donationer.

Bli guldpirat

Att vara guldpirat betyder helt enkelt att du skänker pengar varje månad till partiet. Den typen av donationer är de allra värdefullaste för vårt parti, eftersom de gör det möjligt för oss att planera vår ekonomi.

Det enklaste är att gå till din internetbank och lägga upp en återkommande överföring på exempelvis hundra kronor den sista varje månad. Använd bankgiro 5760-2229, eller kontouppgifterna nedan:

Clearingnr: 5403
Kontonr: 1002815
Bank: SEB (Skandinaviska Enskilda Banken).

(I de flesta internetbanker går det lätt att registrera en överföring som genomförs varje månad. Ibland finns det som alternativ på samma sida som man gör vanliga överföringar, ibland är det ett eget menyval såsom stående/återkommande överföring.)

En annan möjlighet att donera är via en automatisk månadsvis överföring med Visa/MasterCard/Paypal. Passar det dig?

Månadsdonationer med kontokort hanteras av PayPal. Men du behöver inte ha ett PayPal-konto för att donera.

Visa andra att du är guldpirat

Visa gärna andra att du är guldpirat. Här är en banner du kan använda:

Jag är Guldpirat och donerar pengar till Piratpartiet

Klistra bara in den här koden på din blogg eller hemsida:

<a href=”http://crowdfunding.piratpartiet.se/?page_id=390″><img border=”0″ height=”15″ src=”http://crowdfunding.piratpartiet.se/wp-content/uploads/2014/06/Guldpirat.png” alt=”Jag är Guldpirat och donerar pengar till Piratpartiet” title=”Jag är Guldpirat och donerar pengar till Piratpartiet” width=”80″></a>

Om du vill ha en större bild så finns den här:
guldpeng
Då kan du använda den här koden på din blogg eller hemsida:

<a href=”http://crowdfunding.piratpartiet.se/?page_id=390″><img border=”0″ src=”http://crowdfunding.piratpartiet.se/wp-content/uploads/2014/06/guldpeng1.png” alt=”Jag är Guldpirat och donerar pengar till Piratpartiet” title=”Jag är Guldpirat och donerar pengar till Piratpartiet” ></a>

(Bild på guldpengar överst på sidan: Theodore Scott CC BY)