Tankamera.nu!

Öka medvetandet om fildelningens positiva effekter för kulturskapande!
23.67% Insamlat
3 550 kr donerat av 15 000 kr
13 donatorer
Kampanjen är avslutad

Vi pirater vet att fildelning är positivt för kulturen. Den ökar spridningen av kulturella skapelser och förbättrar möjligheterna för kreatörer att leva på sin konst.

Men alla andra vet tyvärr inte om detta!

Vi har därför initierat denna kampanj genom att skapa sidan tankamera.nu. Vi har även skapat tröjtrycket ni kan se nedan.

Genom att donera till kampanjen kan du bli ägare till denna exklusiva tröja. Alla donationer över 150 kronor ger dig rätt till en tröja. Se dock till att donera innan den 20/5 då kampanjen är tidsbegränsad! Alla pengar som samlas in genom denna crowdfunding kommer gå till att synliggöra fildelningens positiva sidor för allmänheten. Observera dock att smärre förbättringar av trycket kan ske fram tills tröjorna trycks.

För varje donation á 500 kronor kommer vi publicera en debattartikel som belyser de samhälleliga vinsterna med fildelning.

Kommer vi upp till 5000 kronor gör vi en kortfilm som lyfter fram ämnet och kommer då sprida den på våra sociala medier.

Lyckas vi nå 15.000 kronor kommer vi filma en parodi på den klassiska pantamera-videon med temat tankamera. Vill du se partiledarens skådespelartalang? – donera då till kampanjen!

Du kan donera via swish – 1231792159 – om du vill. Märk då donationen med ”Tankamera.nu”, så att vi kan se att det är denna kampanj du donerar till!

Glöm inte bort att fylla i dina kontaktuppgifter i samband med donationen så att vi kan skicka tröjan till dig. Vill du mot förmodan inte ha en tröja behöver du inte ange dina kontaktuppgifter i samband med din donation.

All produktion och distribution av tröjorna kommer att hanteras av Piratprylar AB.

Lämna ett svar